Skaldyrsfadet er tilbage

Ny forårsmenu og særtilbud på skaldyrsfad i Operaen 

Solen skinner nærmest uophørligt i disse uger, og byens mange muligheder udfolder sig nu igen for alvor. Det er tid til gensyn med gode venner, røde kinder og rosé i solen, og på Almanak i Operaen fejrer vi foråret ved at sætte vores legendariske skaldyrsfad tilbage på menuen. Skaldyrsfadet byder på et overflødighedshorn af de flotteste og bedste råvarer, de danske og nordiske farvande har at byde på. Sæt dig til rette indenfor eller i solen på vores store terrasse på Operaens øverste dæk, og gå ombord i blandt andet østers med hindbærvinaigrette, kogt dansk sorthummer med brunet smør, kløer af dansk taskekrabbe, hånddykkede norske kammuslinger med geranium og grillede danske jomfruhummere med løvstikkesmør. Skaldyrsfadet kan nydes både frokost og aften – den bragende gode udsigt over byen får du gratis med.

 

Særtilbud på skaldyrsfadet til Mors Dag

I anledning af Mors Dag den 8. maj har vi sammensat et særtilbud, så du kan prøve vores skaldyrsfad og samtidig give din mor lidt velfortjent forkælelse. Den 8. maj mellem 11.30-14.30 serverer vi skaldyrsfad for to inklusiv et godt glas bobler til særprisen 1.000 kroner i alt. Normalpris 1.360 kroner. Book bord til oplevelsen her.

Ny forårsfrisk aftenmenu

Aftenmenuen er også netop skiftet, og her har de første forårsfriske danske råvarer også meldt deres ankomst. Kom forbi og få et skud forår fra friske fjordrejer, de første grønne og hvide asparges og rabarber. Du kan læse hele menuen i bunden af nyhedsbrevet.

Studio er i gang i Det Japanske Tårn

I slutningen af sidste måned blev Studios to måneder lange pop-up i Det Japanske Tårn i Tivoli endelig skudt i gang, og det har været ventetiden værd. Christoffer Sørensen og teamet har lagt stærkt fra land med masser af ros fra både glade gæster, branchefolk og madskribenter. I Det Japanske Tårn er der også dansk forår at finde på menuen, hvor de første asparges fra Søren Wiuff netop har gjort deres entré. Du kan også finde en uimodståelig servering af caviar og blomkål og ikke mindst en guddommelig servering, hvor confiterede strimler af dansk blæksprutte serveres i en løgskal og smelter i munden sammen med en cremet sauce baseret på ristet kyllingeskind og milde noter af hyldeblomst. Kom forbi og smag, hvorfor vi mener, at Christoffer er dansk gastronomis næste store stjerneskud.

Mød os på Madens Folkemøde

Den 3. og 4. juni vender Madens Folkemøde tilbage til Engestofte Gods på Lolland den 3.-4. juni. Programmet er lagt, og vi glæder os meget til et par spændende dage på Lolland med inspiration og tankevækkende debatter og samtaler. I år er der to ekstra gode grunde til at tage af sted, for LOCA Gruppen er repræsenteret i to af debatterne. Vi er glade for at få lov at være en del af samtalen om en mere bæredygtig fremtid for både branchen, gæster og gastronomi. Dorte vil deltage i debatten ’Styr på klimaaftrykket i de professionelle køkkener’, hvor hun i samtale med bl.a. Roskilde Festival, Concito og Meyers vil dykke ned i, hvordan de professionelle køkkener kan være en drivkraft i omstillingen af danskernes madvaner. Dorte vil blandt andet fortælle om LOCA Gruppens arbejde med Concitos klimadatabase, og hvordan vi har brugt den til at måle og veje os til et lavere klimaaftryk på tværs af vores restaurantgruppe.

Merete er på i debatten ’Bæredygtig gastronomi som Danmarks nye vindeventyr’. Det tror vi fuldt og fast på, at den kan blive, så den snak tager vi til hver en tid. Merete vil fortælle, hvordan det kan lade sig gøre at koble restaurantdrift på eliteniveau med en bæredygtig tilgang, ikke kun når det gælder råvarer, men også når det gælder forholdene for personalet og økonomien på bundlinjen.

Vi glæder os meget til at give vores besyv med, og vi håber at støde på nogle af jer i løbet af weekenden på Engestofte Gods.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Verdens Bedste Kalender Låge

Studio genåbner 1. december Christoffer & hele Team STUDIO glæder sig til at se jer i Carlsberg Byen

Valgdag og Månedsbrev

Livet skal nydes også i fremtiden. Kære gæster og dig der læser dette nyhedsbrev. Oktober er

Læs mere omkring holdet bag STUDIO og deres nye lokation her