BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE
LOCA Restauranter er en del af LOCA Gruppen. Læs mere her
LOCA Gruppen er sat til verden for at gøre en positiv forskel, og det gælder naturligvis også for alle i vores egen LOCA Family. Vi sætter både holdets og den individuelle trivsel højt, og vi leder altid efter nye dygtige kollegaer, som kunne tænke sig at blive en del af vores dynamiske og stærke værdibaseret team, hvor vi kan tilbyde karriere- og udviklingsmuligheder på tværs af vores forskellige forretninger.
LIGE NU SØGER LOCA RESTAURANTER
RADIO
Vil du være ny restaurantchef på RADIO?
RADIOs dygtige restaurantchef skal videre internt, så hermed har du nu en gylden mulighed for at sætte dit præg på én af Københavns længstlevende og mest anerkendte restauranter i den prismæssige mellemklasse.
Som restaurantchef på RADIO kommer du til at arbejde med ét spændende vinkort, som her har et særligt fokus på topvine fra Tysklands bedste regioner samt klassiske franske vinområder med vægt på Bourgogne, Loire og Alsace samt naturligvis afstikkere til Piemonte og andre europæiske topdistrikter.
RADIOs vinprofil gav sig tidligere i år udslag i prisen for årets ’Best Short List’, da Star Wine Lists ekspertpanel af verdens bedste sommelierer uddelte priser til danske restauranters vinkort.
På RADIO kommer du til at arbejde i et lille og fasttømret team, hvor både køkkenet – som ledes af Patrick Godborg (tidl. Babette) – og tjenerstaben har store ambitioner på egne og restaurantens vegne.
Som restaurantchef vil du få ansvaret for den daglige drift af restauranten i tæt samarbejde med vores køkkenchef Patrick Godborg samt CEO Merete Holst, herunder alle de administrative opgaver, der er forbundet med en sund og sjov restaurantdrift.
Du kommer til at arbejde i et lille og fasttømret team, hvor både køkkenet – som ledes af Patrick Godborg (tidl. Babette) – og tjenerstaben alle er ambitiøse og dygtige og sætter en stor ære i at levere en høj kvalitet og gæsteoplevelse.
Den ideelle restaurantchef har/er:
- Du har indlevelse, lederevner og ønsker at få succes med teamet.
- Du er uddannet tjener og du har erfaring med værtskab, ledelse, administration og økonomi.
- God og sikker erfaring med både à la carte og selskaber.
- Passion og god viden om vin.
- Serviceminded og god til gæster på flere niveauer
- Lyst til at være i service og blandt gæsterne, når der køres service.
- Sætter i ære i, at restauranten altid er ren, ryddelig og pæn. At skiltning, menukort, hjemmeside er i orden osv.
- Ansvarlig for personale i FOH samt økonomi i FOH
- Ansvar for vin- og drikkekort i samarbejde med CEO Merete Holst.
Vi tilbyder:
- Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med ordnede forhold, en konkurrencedygtig løn og gode muligheder for videreuddannelse og udvikling.
- En arbejdsplads med en god tone i køkkenet og i restauranten
- En arbejdsplads med nultolerance overfor sexisme, racisme o. lign.
Ansøgningsfrist:
Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til CEO Merete Holst mho@locagruppen.dk
Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CEO Merete Holst på mho@locagruppen.dk eller mobil nr. 28 25 55 00
Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Med Venlig hilsen
Merete, Patrick & resten af Team RADIO
Afløsere
Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service eller bag baren
- Du har erfaring og er moden som person
- Du er loyal og mødestabil
- Du ønsker at udvikle dig fagligt inden for mad & drikke
- Du er indforstået med primært at arbejde aften, i weekender, ferier samt helligdage
- Du kan arbejde både selvstændigt og i et team
- Du har overblik og samtidig øje for detaljer
- Du kan holde hovedet koldt, også når der er travlt
- Du kan tale dansk & engelsk
Vi tilbyder:
- En arbejdsplads med ordnede forhold og konkurrencedygtig løn.
- En arbejdsplads med en god tone i køkkenet og i restauranten
- En arbejdsplads med nultolerance overfor sexisme, racisme o. lign.
For stillinger i Front of House send din ansøgning til restaurantchef, Tim Ottosen: tio@restaurantradio.dk
Almanak i Operaen
Vil du være med til at sætte almanak i Operaen på det gastronomiske verdenskort?
Vores nyrenoverede restaurant findes på toppen af Danmarks fantastiske Operahus. Vi har haft åbent det sidste år og vi er superstolte af, at vi allerede er kommet på OADs 2022 liste som ”Highly Recommended”.
Ambitionerne stopper dog langtfra her. Vi søger derfor dig, som kan blive vores nye ambitiøse, kreative og passionerede kollega i køkkenet.
Almanak i Operaen er en del af LOCA-Gruppen, der også består af b.la. Restaurant STUDIO, RADIO & Mission Green. LOCA Gruppen er sat i verden for at hæve barren for både restaurationsbranchen, og ikke mindst hæve baren for bæredygtig gastronomi generelt.
Du vil derfor blive en del af en værdibaseret og passioneret arbejdsplads, med potentialer og udviklingsmuligheder på tværs af restauranter og forretningsområder. Læs mere om LOCA her www.locagruppen.dk og Almanak i Operaen her www.almanakioperaen.dk.
Vi søger en person som er:
- Uddannet kok
- Du er en teamplayer og en god kollega
- Du er passioneret og har høje ambitioner på egne og andres vegne
- Du er kreativ og vil være med til at give gæsten en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige
- Du er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag
Er du den nye tjener, som skal være med til at sætte Almanak i Operaen på verdenskortet?
Vores nyrenoverede restaurant findes på toppen af Danmarks fantastiske Operahus. Vi har haft åbent det sidste år og vi er superstolte af, at vi allerede er kommet på OADs 2022 liste som ”Highly Recommended”.
Ambitionerne stopper dog langtfra her. Vi søger derfor dig, som kan blive vores nye tjener, der med sin erfaring, personlighed og kvalifikationer kan lyse rummet op og gøre en forskel for både gæster og kollegaer.
Almanak i Operaen er en del af LOCA-Gruppen, der også består af b.la. Restaurant STUDIO, RADIO & Mission Green. LOCA Gruppen er sat i verden for at hæve barren for både restaurationsbranchen, og ikke mindst hæve baren for bæredygtig gastronomi generelt.
Du vil derfor blive en del af en værdibaseret og passioneret arbejdsplads, med potentialer og udviklingsmuligheder på tværs af restauranter og forretningsområder. Læs mere om LOCA her www.locagruppen.dk og almanak i Operaen her www.almanakioperaen.dk
Vi søger en person som er
- Har minimum 3 års restaurant erfaring og en professionel tilgang til tjenerfaget
- Har en forkærlighed for klassiske dyder
- Er dig selv som du er, glad og smilende
- Har højt kendskab til vin og gastronomi
- Du er en teamplayer og en god kollega
- Du er passioneret og har høje ambitioner på egne og andres vegne
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag
Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service i forbindelse med forestillinger og arrangementer i Operaen.
Vi tilbyder:
- Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor engagementet er højt
- En arbejdsplads, hvor vi er passioneret omkring vores fag og dine udviklingsmuligheder er mange
- En arbejdsplads i stor udvikling med stor grad af medindflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kollegaer
- Fuldtid og løn efter kvalifikationer. Stillingen indebærer dag-, aften- og weekendarbejde
- At blive en del af LOCA Gruppen, som har sat sig for at blive nogle af de bedste inden for bæredygtig gastronomi
- Gratis fitness
Lyder kokkestillingen som noget for dig? Ring eller skriv direkte til:
Christian Hoffmann, Køkkenchef: 27 21 21 94 / cho@almanakcph.dk
Lyder tjenerstillingen som noget for dig så ring eller skriv direkte til:
Chris Ammitzbøll, Head of Operations I LOCA Gruppen: 31 18 26 66 / cal@locagruppen.dk.
Vi glæder og til at høre fra dig.
Med venlig hilsen Merete, Christian Hoffmann (Køkkenchef, almanak i Operaen) og resten af teamet.
STUD!O
Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service eller bag baren
- Du har erfaring og er moden som person
- Du er loyal og mødestabil
- Du ønsker at udvikle dig fagligt inden for mad & drikke
- Du er indforstået med primært at arbejde aften, i weekender, ferier samt helligdage
- Du kan arbejde både selvstændigt og i et team
- Du har overblik og samtidig øje for detaljer
- Du kan holde hovedet koldt, også når der er travlt
- Du kan tale dansk & engelsk
Vi tilbyder:
- En arbejdsplads med ordnede forhold og konkurrencedygtig løn.
- En arbejdsplads med en god tone i køkkenet og i restauranten
- En arbejdsplads med nultolerance overfor sexisme, racisme o. lign.
Send din ansøgning til køkkenchef Christoffer Sørensen: cso@studiocph.dk for stillinger i køkkenet
For stillinger i Front of House send din ansøgning til restaurantchef, Jesper Nielsen: jni@studiocph.dk.
Restaurant GAARDEN
Vil du være med til at sætte stor smag på Hvidovre?
Hvidovres spritnye kulturhus Risbjerggaard har netop slået dørene op for alle borgere i og omkring Hvidovre. Grundet ombygning forventer vi i løbet af vinteren 22/23 at åbne restaurant GAARDEN, som bliver kulturhusets bankende hjerte med servering af både frokost, kaffe og kage og sæsonnære aftenmåltider med gode vine og cocktails til. Bag restaurant GAARDEN står LOCA Gruppen, som driver bl.a. Studio, Radio og Almanak i Operaen i København – nu har vi brug for DIG til at sætte stor smag på Hvidovre.
Vi søger derfor: køkkenchef, restaurantchef, kokke, tjenere og timeansatte.
GAARDEN vil få plads til 70-80 gæster, og vores opgave er at stå for overraskende restaurantoplevelser, hvor både gastronomi og et højt og personligt serviceniveau er i fokus. Udover at holde åbent til frokost og aften vil arbejdsdagen på GAARDEN bære præg af de mange spændende events og selskaber, som følger med Kulturhuset Risbjerggards udbud af aktiviteter – og vi kommer desuden til at byde ind med teatermenuer, pausebar og meget mere.
Som køkkenchef vil du få ansvaret for den daglige drift af køkkenet i tæt samarbejde med den gastronomiske udvikler i LOCA Gruppen, restaurantchefen samt CEO Merete Holst. Herunder hører alle de administrative opgaver, der er forbundet med en sund og sjov restaurantdrift. Det vigtigste er, at du har lederevner og ønsker at få succes sammen med dit team.
Den ideelle køkkenchef er:
- Uddannet kok med nogle års erfaring
- Ledelseserfaring en fordel.
- Sikker i at eksekvere à la carte såvel som events og selskaber.
- God evne til at planlægge. Motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og dit teams trivsel. Du deltager selv i produktionen samt i service og dermed også i vagtplanen.
- Styr på din køkkenøkonomi og på dit personaleforbrug.
- En passion for bæredygtig gastronomi og kendskab til sæsonråvarer, lokale råvarer, bæredygtige produkter og gængse køkkenteknikker.
- Erfaring med sociale projekter og inklusion er en fordel
Som restaurantchef vil du få ansvaret for den daglige drift af restauranten i tæt samarbejde med vores Operation Manager i LOCA Gruppen samt CEO Merete Holst, herunder alle de administrative opgaver, der er forbundet med en sund og sjov restaurantdrift. I det daglige refererer du til vores Head of Operations, Chris Ammitzbøll Langholm. Det vigtigste er, at du har lederevner og ønsker at få succes sammen med dit team.
Den ideelle restaurantchef har/er:
- Du er uddannet tjener og du har noget erfaring med værtskab, ledelse og økonomi.
- God og sikker erfaring med både à la carte og selskaber.
- Viden om vin og lige så stor indsigt i kaffe som en barista.
- Serviceminded og god til gæster på alle niveauer
- Lyst til at være i service og blandt gæsterne det meste af arbejdsdagen.
- Sætter i ære i, at restauranten altid er ryddelig og pæn. At skiltning er i orden, menukortet stemmer osv.
- Ansvarlig for personale i FOH samt økonomi i FOH
- Lyst til at indgå i daglig kontakt med Kulturhuset Risbjerggaard
- Uddannet kok
- Arbejder fuld tid i køkkenet.
- Står for egenkontrol og fungerer som chef ved køkkenchefens fravær.
- God erfaring med à la carte og grønne koncepter.
- Uddannet kok.
- Arbejder fuld tid i køkkenet
- God erfaring med à la carte køkken og gerne inden for café og bagværk.
- Vi søger ligeledes en kokkeelev.Har du lyst til at være med til, at udvikle dig, som kok i et ny opstartet projekt. Så vil restaurant Gaarden være et helt ideelt sted for dig.
- Har erfaring som tjener fra restaurant og/eller café.
- Gerne med erfaring som barista.
- Er serviceminded og nærværende.
- Er i service det meste af tiden og kan køre vagter alene ved lederens fravær.
- Vi søger en håndfuld timeansatte medarbejdere, som kan tage vagter i løbet af ugen og hjælpe til under service eller bag baren i forbindelse med forestillinger og arrangementer i Kulturhuset.
Vi tilbyder:
- En arbejdsplads med ordnede forhold og konkurrencedygtig løn.
- En arbejdsplads med en god tone i køkkenet og i restauranten
- En arbejdsplads med nultolerance overfor sexisme, racisme o. lign.
Send hurtigst muligt din ansøgning til CEO Merete Holst: mho@locagruppen.dk for stillinger i
køkkenet og til Head of Sustainable Operations, Chris Ammitzbøll Langholm: cal@locagruppen.dk for stillinger Front of House.
Yderligere informationer fås hos Merete Holst, tlf: 28255500 eller Chris Ammitzbøll Langholm tlf: 31 18 26 66.