MODERNE, NORDISK GASTRONOMI I INTERNATIONAL TOPKLASSE

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning i Carlsberg Byen, København.

Køkkenet er moderne og nordisk, der gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde.

Køkkenet er ikke nordisk-dogmatisk, men følger sæsonerne tæt – og med en ekstrem sans for detaljen, et serviceniveau i absolut topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet fremvises sæsonens smukkeste skaldyr, fisk, grønt, vildt, urter og svampe. Menuen afspejler køkkenchefens forkærlighed for det lokale, grønne køkken, men også for det søde køkken, og det afspejles i desserterne, der står lige så stærkt som det salte køkken. Visuelt er anretningerne minimalistiske, hvor de enkelte elementer får lov at eksplodere af velsmag. Vinmenuen er gedigen og klassisk, og vi trækker gerne på nogle af de bedste årgange fra vores gamle vinkælder.

STUDIO har et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alt fra råvarevalg til indretningen i restauranten. Restauranten blev i 2013 født som nordisk michelinrestaurant, og i 2022 er restauranten vendt tilbage til rødderne med et moderne, nordisk køkken, der hylder råvarerne i al deres smukke enkelthed.

 

Beliggende i Carlsberg Byen, København står Christoffer Sørensen for menuen
Med fokus på lokale råvarer og bæredygtig gastronomi udarbejder STUDIO stemning og retter i topklasse
Bæredygtig Gastronomi på STUDIO i Carlsberg Byen
STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.