MODERNE, NORDISK GASTRONOMI I INTERNATIONAL TOPKLASSE

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning i Carlsberg Byen, København.

Køkkenet er moderne og nordisk, der gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde.

Køkkenet er ikke nordisk-dogmatisk, men følger sæsonerne tæt – og med en ekstrem sans for detaljen, et serviceniveau i absolut topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet fremvises sæsonens smukkeste skaldyr, fisk, grønt, vildt, urter og svampe. Menuen afspejler køkkenchefens forkærlighed for det lokale, grønne køkken, men også for det søde køkken, og det afspejles i desserterne, der står lige så stærkt som det salte køkken. Visuelt er anretningerne minimalistiske, hvor de enkelte elementer får lov at eksplodere af velsmag. Vinmenuen er gedigen og klassisk, og vi trækker gerne på nogle af de bedste årgange fra vores gamle vinkælder.

STUDIO har et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alt fra råvarevalg til indretningen i restauranten. Restauranten blev i 2013 født som nordisk michelinrestaurant, og i 2022 er restauranten vendt tilbage til rødderne med et moderne, nordisk køkken, der hylder råvarerne i al deres smukke enkelthed.

 

Beliggende i Carlsberg Byen, København står Christoffer Sørensen for menuen
Med fokus på lokale råvarer og bæredygtig gastronomi udarbejder STUDIO stemning og retter i topklasse
Bæredygtig Gastronomi på STUDIO i Carlsberg Byen
Sløret er blevet løftet for vores nyeste restaurant der åbnede d. 31 Marts

Med Restaurant KILDEN I HAVEN ønsker vi at give Tivolis gæster en sæsonfokuseret restaurantoplevelse, der kombinerer dansk højkvalitetsbistro med den helt særlige Tivoli-stemning og hygge.

Læs mere om åbningen her