GENÅBNER DEN 23 NOVEMBER I CARLSBERG BYEN

Moderne, nordisk gastronomi i international topklasse

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning i Carlsberg Byen, København.

Køkkenet er moderne og nordisk, der gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde.

Køkkenet er ikke nordisk-dogmatisk, men følger sæsonerne tæt – og med en ekstrem sans for detaljen, et serviceniveau i absolut topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet fremvises sæsonens smukkeste skaldyr, fisk, grønt, vildt, urter og svampe. Menuen afspejler køkkenchefens forkærlighed for det lokale, grønne køkken, men også for det søde køkken, og det afspejles i desserterne, der står lige så stærkt som det salte køkken. Visuelt er anretningerne minimalistiske, hvor de enkelte elementer får lov at eksplodere af velsmag. Vinmenuen er gedigen og klassisk, og vi trækker gerne på nogle af de bedste årgange fra vores gamle vinkælder.

STUDIO har et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alt fra råvarevalg til indretningen i restauranten. Restauranten blev i 2013 født som nordisk michelinrestaurant, og i 2022 er restauranten vendt tilbage til rødderne med et moderne, nordisk køkken, der hylder råvarerne i al deres smukke enkelthed.

 

The Standard er blevet til LOCA Restauranter


Dette er vores nye hjemmeside.

Vores restauranter er flyttet fra den gamle Toldbygning i Havnegade, og navnet The Standard er blevet til LOCA Restauranter.