Selskaber og arrangementer

Indtast venligst dit efternavn

Selskaber, konferencer og events i unikke omgivelser

Københavns spektakulære Operahus, er med sin storslåede arkitektur et besøg værd i sig selv, og det er dermed også et helt unikt venue til afholdelse af selskaber, konferencer og events.

Almanak i Operaen står for servicering med mad og vin ved afholdelse af catarrangementer i Operahuset. Dette i tæt samarbejde med Det Kongelige Teater for planlægning og afholdelse af det komplette arrangement.

Som en del af LOCA Gruppen arbejder almanak i Operaen tæt sammen med LOCA gruppens øvrige restauranter, hvilket giver mulighed for skræddersyede løsninger til næsten enhver begivenhed.

Du kan i Operaen vælge mellem 3 fantastiske placeringer.

Restauranten

Kapacitet: 165 personer

Almanaks restaurantlokaler byder på en helt spektakulær panoramaudsigt over kanalerne og det historiske København. I disse omgivelser kan dine gæster nyde en eksklusiv middag baseret på velsmag, skønhed og bæredygtig bevidsthed.

Operaen Foyeren

Kapacitet: 650 ved runde borde / 960 ved langborde / 1500 ved stående reception

Operaens Foyer er et helt specielt rum med Olafur Eliassons tre glødende lamper som svævende omdrejningspunkt. Med sine fire niveauer er foyeren velegnet til både mindre events og helt store selskaber med op til 1500 gæster.

Operaen - Takkelloftet Foyer

Kapacitet: 110 ved runde borde / 144 i biografopstilling / 200 stående reception

Takkelloftet i Operaen er en såkaldt black box-scene, som gør den velegnet til mange typer events. Den tilhørende foyer har skøn udsigt mod den gamle dok og er oplagt at inddrage som del af jeres arrangement.

 

Læs mere omkring holdet bag STUDIO og deres nye lokation her