VORES PARTNERSKABER OG PROJEKTER

Vi skal længere ud

At arbejde med bæredygtig gastronomi er på den ene side at erkende; at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og på den anden side at forstå; at udfordringerne er langt større end du og jeg, og derfor må vi hjælpes ad.

Kulturændringer på tværs af branchen

Derfor er det vigtigt for LOCA Gruppen at indgå i partnerskaber og projekter, der bidrager positivt til branchen. Det er fx ikke kun i tredje verdens lande, at gastronomien i langt højere grad end i dag kan bidrage til ligestilling og diversitet.

Dårlige arbejdsforhold, en hård omgangstone og manglende diversitet har i mange år gennemsyret branchen herhjemme også, og det er bare én af grundene til, at mange kun er kortvarigt i branchen. Der bør være plads til alle, og ingen skal trynes, når de går på arbejde. Derfor søger vi videreuddannelse og bedre løn og arbejdsforhold til branchen generelt, og derfor afholder vi i LOCA kurser og aktiviteter som Mental Health Day, inspirationsrejser og workshops om bæredygtighed.

Bæredygtig omstilling kræver mere viden

Et andet område, som er vigtigt, er at dele erfaringer og bidrage til viden på tværs af branchen, fx når det kommer til måling af CO2-udledning i restaurationsbranchen. Branchen er nødt til at blive klogere, for at vi kan skabe forandringerne. Derfor bidrager vi eksempelvis til vigtige initiativer som Bæredygtig Bundlinje hos Københavns kommune, ligesom vores kokke gerne både deltager og underviser i kurser om madspild og bæredygtighed, når og hvor det skaber værdi.

Tid til at give noget tilbage

I alt for mange år har det været de privilegerede landes overforbrug, der har været årsag til menneskeskabte klimaproblemer i mange af verdens mest udsatte områder. Med stigende ulighed til følge.

Det er på tide, at vi giver noget tilbage, og det gør vi bl.a. med vores partnerskab med PlanBørnefonden. For hver fuldtidsmedarbejder, som LOCA Gruppen beskæftiger i Danmark,  sponsorerer vi et års uddannelse eller lign. bidrag til en bedre fremtid og mindre ulighed, for en pige i et af verdens fattigste lande.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget; og sammen kan vi komme rigtigt langt.

Har du gode idéer til partnerskaber eller projekter, er du altid velkommen til at kontakte Michael Steijn på mst@locagruppen.dk eller Dorte Juhl Østergaard på dju@locagruppen.dk

 

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.