EN UHØJTIDELIG RESTAURANT

Du kan se på vores menu og smage i vores retter, at vi på Restaurant RADIO har noget på hjerte. Vi arbejder året rundt med tidens bedste råvarer, så du i en uhøjtidelig atmosfære får en ny gastronomisk oplevelse, hver gang du kommer forbi. Med udsigt til Radiohuset ved Forum i København er vi klar til at tilberede og servere vores efterspurgte retter for dig.

Hele året igennem kan du opleve årstidernes skiftende smage. Vi følger sæsonens gang dag for dag, fra forårets første sprøde rabarbere til sommerens friske grønne ærter, og fra efterårets nyhøstede og velsmagende kantareller til vinterens smukke kålhoveder.

Derfor skifter vi menuen 12 gange om året og grøntsagerne er altid udgangspunktet, når vi udvikler månedens menu og har altid mindst én ren vegetarisk ret på menukortet.

De mange muligheder som grøntsagerne bringer til bordet i form af smag, konsistens, variation og sammensætning af farver, har altid været og vil altid være vores kilde til ny inspiration og udvikling af retterne på Restaurant Radio i København.

Vi gør os med andre ord umage for, at du føler dig hjemme og får en god oplevelse på Restaurant RADIO. Og vi håber, at når du går herfra er du fyldt med smagsmæssige indtryk, og til en pris, så du snart har lyst til at komme igen.

Restaurant RADIO i København fokuserer på uformel gastronomi
Restaurant RADIO fokus på lokale sæsonbetonede råvarer
Ny restaurant i LOCA
RESTAURANT PAULA, Carlsberg Byens nye gastronomiske pejlemærke.

Paula er en moderne à la carte-restaurant, hvor det klassiske franske madhåndværk møder nordisk renhed og den aromatiske rigdom og præcision fra det japanske køkken. Hos Paula er råvarens kvalitet, den store smag og den drivende lækkerhed altid i centrum.

Læs mere her