SÆSONBISTRO AF HØJESTE KVALITET I TIVOLI

KILDEN er vores bud på en moderne dansk bistro, hvor de bedste danske råvarer, traditioner og smage møder moderne gastronomi og smelter sammen til et rendyrket og intenst smagsudtryk.

KILDEN er køkkenchef Christian Hoffmanns drøm om en hyldest til Danmark – til sæsonerne, til smagene og til råvarerne. Dem henter vi for det meste i markens muld og ud for de vidtstrakte danske kyster. Vi arbejder med udgangspunkt i sæsonens økologiske grønt, skånsomt fanget kystfisk og kød fra dyr, der har levet et godt liv under åben himmel. Vi følger sæsonen tæt, men køkkenet låner gerne gode ting fra landene omkring os, når vi synes, at det giver mening. For eksempel når vi lægger caviar på kystfisken, serverer norske håndfangede kammuslinger  eller river trøfler over efterårets svampe.

Vi arbejder med små dedikerede producenter, og vi forlænger og forædler årets smage med traditionelle teknikker som syltning, saltning, røgning og fermentering. Det vil du opleve både til aften – og til frokost, hvor det er vores ambition at kunne servere dig noget af kongerigets absolut bedste smørrebrød – lige midt i Danmarks mest eventyrlige have.

Grillet gris, sprøde jordskokker og sauce på trøffel
Grillet glaseret jomfruhummer med lardo og boghvede
Hvid chokolade bar med kaffe iscreme
STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.