Selskaber og arrangementer

Felter markeret med * er påkrævet

Indtast venligst dit efternavn
Vælg venligst en restaurant

Selskaber, konferencer og events i unikke omgivelser

LOCA Gruppens restauranter arbejder tæt sammen, hvilket giver mulighed for skræddersyede løsninger til næsten enhver begivenhed.

Skriv din forespørgsel i kontaktboksen til venstre og bliv kontaktet.

Almanak i Operaen er med sin storslåede arkitektur et besøg værd i sig selv, og det er dermed også et helt unikt venue til afholdelse af selskaber, konferencer, receptioner og events. Her har de stor erfaring indenfor alle typer af arrangementer helt op til 1500 gæster. Operaen fordeler sig på 5 etager, 2 mødelokaler og et fest lokale der er med til at åbne op for et hav af muligheder. Læs mere om Almanak i Operaens muligheder.

 

GAARDEN er vores bud på et moderne forsamlingshus der kan huse alle livets store højdepunkter, om det er konfirmationer, barnedåb eller store fødselsdage. GAARDEN har ekspertise i det diverse køkken, hvor der er mulighed for at få stor smag der passer til alle aldre med de danske lokale sæson råvarer i centrum. Dertil har GAARDEN private dining lokale, hvor der er mulighed for at samle en mindre gruppe til en intim gastronomisk aften. Læs mere om GAARDEN her.

 

KILDEN i haven  med deres placering midt i Tivolis eventyrlige have udgør de en unik ramme om livets store fester og fejringer, både for private og til virksomheder. De råder over seks lokaler af forskellig størrelse og udtryk, som kan rumme alt fra diskrete forretningsmiddage til store bryllupper, receptioner eller runde fødselsdage. KILDENs lokaler kan åbnes op til adskillige kombinationer, og der er mulighed for at booke hele restauranten. De har stor erfaring med skræddersyede selskaber, og det vil glæde os at gøre dit næste arrangement uforglemmeligt. Læs mere om KILDEN i haven her.

 

RADIO byder indenfor i uhøjtidelige rammer og med deres ekspertise indenfor grøntsags universet bringer det muligheder til at introducere sine gæster for Danmarks sæsoner. RADIO's centrale beliggenhed ved Forum gør det også til et tilkommeligt sted for langrejsende gæster. Læs mere om RADIO og hvordan de følger grøntsags sæsonerne nøje her.

 

STUDIO er for dem der ønsker den storslående gastronomiske oplevelse i intime rammer, hvor der ikke bliver gået på kompromis med råvarernes muligheder. Med Christoffer Sørensen, Michelin young chef award vinderen, i spidsen bliver der gået i dybden med de store smage i enkle retter men med avancerede teknikker. Læs mere om STUDIO her 

 

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.