BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Mere end den gode smag af Danmark

Hos LOCA Restauranter giver vi vores gæster den gode smag af Danmark året rundt. Men vi vil mere end det.

Hver gang vi sender en tallerken ud af køkkenet, vil vi være sikre på, at den gode smag af Danmark også efterlader en god smag i munden hos fx vores grøntmand, vinproducent og medarbejdere. At skaldyrsfadet ikke bidrager til overfiskeri, eller at vores forretninger skaber større CO2-udledning end absolut nødvendigt.

Vi gør det, fordi nydelse og forbrug historisk set har bidraget til menneskeskabte problemer som klimakatastrofer, ulighed i tredje verdens lande og manglende diversitet i branchen, men det behøver ikke at være sådan. Gastronomien skal ikke koste på klimakontoen eller øge uligheden – tværtimod.

Hos LOCA Restauranter arbejder vi målrettet for, at gastronomien bliver en del af løsningen på udfordringerne, fx når vi vælger råvarer og leverandører med omtanke, indgår partnerskaber, der gør en forskel i udsatte områder, eller driver restaurant med hjertet på rette sted.

Vi kalder det bæredygtig gastronomi, og du kan på siderne her møde LOCA Gruppen, læse vores Manifesto og udvalgte FN-mål og se, hvordan vi systematisk sikrer, at vi når i mål – så det hele ikke bare bliver ved snakken.

LÆS MERE OM VORES TILGANG TIL BÆREDYGTIG GASTRONOMI HER:

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.