RESTAURANT DOLORES

DOLORES er Carlsberg Byens nye verdensborger,
som bruger hele verden som gastronomisk legeplads.
I køkkenet arbejder vi efter ét dogme – råvarerne skal være fantastiske!

Mange af dem finder vi i Danmark, men vi låner også fra hylderne i Spanien, Italien og andre steder, når vi finder fantastiske produkter, der har fortjent en plads på menukortet.

På vores aftenmenu finder du delevenlig comfortfood som korean fried chicken og glaserede shiitake-svampe. På grillen smider vi skånsomt fanget dansk fisk og krogmodnede skaftkoteletter, og vi giver det grønne en plads med fx stegt aubergine med pistacie og harissa, friteret blomkål med vadouvan og grillede peberfrugter med mandelvinaigrette.

Vi har fundet inspiration i flere afkroge af verden, men måske mest af alt i San Franciscos farverige Mission District, hvis ældste kvarter vi har opkaldt vores restaurant efter. Dolores i San Francisco er en sand smeltedigel af madkulturer, og nu kan du også møde dem i Carlsberg Byen.

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.