Alle vores restauranter ligger i Københavnsområdet, og har det til fælles, at de på trods af meget forskellige koncepter og prisniveauer alle efterlever vores Manifesto for bæredygtig gastronomi og de værdier, vi har sat op for LOCA Gruppen. Derfor vil du fx også finde et stærkt sæson- og råvarefokus på de ellers meget forskellige spisesteder.
Få et overblik over hver af restauranterne her
LOCA Gruppen
LOCA Gruppen, som ejes af Merete Holst og Dorte Juhl Østergaard, driver foruden LOCA Restauranter også kantinevirksomheden Lunchroom og konsulentvirksomheden LOCA Management, som yder bistand inden for fødevarer og bæredygtig gastronomi. LOCA Gruppens mantra er ”EVERY MEAL MATTERS”.På godt dansk betyder det, at alle de måltider, som LOCA GRUPPEN står bag, skal gøre en positiv forskel. Vores retter skal smage hamrende godt og samtidig være gode for både planet og mennesker. Det gælder i alle dele af vores forskellige forretninger fra det velsmurte smørrebrød over dekadente kaviar-serveringer og en sund firmafrokost til lette canapéer før operaforestillingen.
For vi tror på, at vi – hvis gjort rigtigt – kan nyde os til en sundere klode.
LOVE BEFORE CASH
Vores navn LOCA er en sammentrækning af ”LOve before CAsh”, for essensen af LOCA er at drive forretning med hjertet på rette sted.
Virksomheden blev stiftet som en direkte konsekvens af en lange række af bekymrende tendenser og negative konsekvenser i fødevarebranchen specifikt, og på kloden generelt. Stigende temperaturer, smeltende isbjerge, verdenshave, der dør, jord, der bliver ufrugtbar og ubeboelig, mens uligheden stiger på verdensplan.
De rige landes udvikling og vækst har ført til store C02-emissioner, men konsekvenserne rammer verdens fattigste nationer først og hårdest – det kan vi ganske enkelt ikke være bekendt.
Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og LOCA er vores bidrag til en mere lys, lige og grønnere fremtid for de næste generationer.