Skyd nytåret ind med LOCA Restauranter


Nytåret står snart for døren, og vi er overvældet over den store interesse der har været til alle vores nytårstilbud fra LOCA Gruppens restauranter.

Der er nu kun få pladser tilbage på både STUDIO, Almanak i Operaen og Kilden i Haven, og vi bringer herunder en oversigt, hvis du vil sikre dig et bord hos os til årets sidste aften.

Vi håber at få lov til at byde velkommen.

Nytår med byens bedste udsigt på Almanak i Operaen

Fejr nytåret på toppen af Operaen, hvor vi byder på en ekstravagant nytårsmenu og byens bedste udsigt til nytårsfyrværkeriet over byen. Vi finder havets smukkeste skatte frem i form af caviar, østers, jomfruhummer og pighvar, og vi serverer fantastiske vine fra bl.a. Champagne og Bourgogne dertil. Kl. 24 er der kransekage og champagne til nytårsfyrværkeriet på terrassen med panoramaudsigt over byen og inderhavnen, inden vi sender jer videre ud i natten.

Menupris: 1350,-
Vinmenu: 1350,-
Samlet pris ved forudbestilling: 2475,- (spar 225,-)

Se menuen til en særlig nytårsaften her.

Første parket til Tivoli-fyrværkeriet på KILDEN

På KILDEN glæder vi os til vores første nytårsaften med god mad, store vine og bragende flot fyrværkeri midt i Tivolis smukke have. Christian Hoffmann har sammensat en menu fuld af luksuriøse råvarer, og sommelier Kristina Bengtson har fundet store vine dertil. Vi lægger hårdt ud med kartoffelkroketter med trøffel og østers med caviar, og skyller efter med eksklusiv vintagechampagne fra Palmer & Co. i årgang 2000. Senere skal vi have seks yderligere serveringer, blandt andet havtaske med kalvehaler og farseret oksemørbrad med trøffelsauce. Og selvfølgelig fornuftige mængder rød bourgogne og mere champagne, inden vi slutter af med at se Tivolis fantastiske fyrværkerishow fra første parket.

Der er tilmed penge at spare ved samlet forudbestilling af menu og vinmenu.

Menupris: 1595,-
Vinmenu: 1595,-
Samlet pris: 2975,- ved forudbestilling af menu & vinmenu (SPAR DKK 215,-)

Se hele nytårsmenuen her.

Det fulde udtræk hos STUDIO i Carlsberg Byen

Nytårsaften bliver kulminationen på et fantastisk første år for STUDIO i Carlsberg Byen. Det skal fejres med det fulde udtræk, så til nytåret byder STUDIO på 17 udsøgte serveringer fra køkkenchef Christoffer Sørensens hånd, og mon ikke ’Årets Ret’ 2023 vil være at finde på menuen? Vi serverer menuen med champagne og et batteri af spændende vine, som restaurantchef Jesper Nielsen har reserveret til årets sidste aften.

Pris: 4.000 pr. person for menu + vinmenu inkl. velkomstchampagne, vand og kaffe.

Book online her.

Nytårs-takeaway fra GAARDEN i Hvidovre

På GAARDEN i Hvidovre har køkkenet sammensat en takeaway-nytårsmenu, som gør årets sidste aften til en fest. Menuen består af 4 lækre retter, som nemt færdiggøres i dit eget køkken, så du bare kan læne dig tilbage og nyde aftenen og dine gæster. Ved afhentningen modtager du en guide med instrukser til, hvordan du lægger sidste hånd på retterne.

Menuen byder bl.a. på laksetatar med trøffeldressing, jomfruhummerbisque med torsk og grillet kammusling – og så et smukt stykke ribeye med svampe og pebersauce på hovedretten. Der er chokolademoussekage til dessert – og selvfølgelig kransekage til kaffen.

Pris: 595,- per person (mulighed for ned til 1 kuvert).

Se hele nytårsmenuen her.

Vi ønsker alle et godt nytår!

Kærlig hilsen

Merete og Dorte

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Julen i LOCA Restauranter

JULEN I LOCA RESTAURANTER Det kimer nu til julefest, og vi glæder os meget til en

Følg Med hos LOCA Restauranter

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.