Vi rejser mod nye mål i 2023


Så blev 2023 en realitet, og vi håber, at alle kom godt, sikkert og festligt ind i det.

I LOCA Restauranter glæder vi os til for alvor at tage hul på det nye år, som vi har store forventninger til. Vi kan dog også med stor glæde og taknemlighed se tilbage på det forgangne år i vores lille, voksende familie af restauranter:

Almanak i Operaen havde sit første fulde åbningsår, og vi er overvældede over den fantastiske respons, vi har fået fra gæsterne på Operaens fjerde balkon. I 2022 slog gæsteantallet og ratings alle rekorder, og i 2023 lægger vi ud med fulde huse til vores ’Store Kagedag’ den 8. januar, hvor den officielle Operakage skal findes på Almanak i Operaen. I dommerpanelet sidder Frederik Cilius og det øvrige hold fra DR2’s Operarejsen samt operachef Elisabeth Linton. De bakkes op af kageeksperterne Maja Vase og Mika Wulff og ikke mindst LOCA Restauranters egen Thomas Parry, som har en fortid som dessertkok på nogle af verdens absolut bedste restauranter. Kagedagen er for længst udsolgt, men vi sætter den vindende kage på kortet efterfølgende, hvor Almanak i Operaen er vært ved tre ’Særlige Søndage’ i løbet af januar. Her byder vi byder på smørrebrød, Operakage og kaffe – og pladserne bookes her.

Vi glæder os desuden meget til at få huset fuld af glade gæster, når Dining Week løber af stablen i vinterferien uge 7. Billetterne er endnu ikke i salg, men vi opfordrer til at holde godt øje på vores kanaler eller direkte på Dining Weeks hjemmeside, for de populære datoer har det med at forsvinde hurtigt.

En fantastisk start for STUDIO i Carlsberg Byen

I starten af december åbnede STUDIO endelig i nye lokaler i Carlsberg Byen. STUDIO og Christoffer Sørensens køkken har allerede fået en overvældende god modtagelse af landets mest anerkendte anmeldere – først gav Ole Troelsø madoplevelsen seks stjerner i Børsen, og siden fulgte Berlingskes Svend Rasmussen op med den sjældne topkarakter seks stjerner. Christoffer nåede kun lige at komme i gang, inden vi forlod STUDIO’s gamle placering i Havnegade. Men vi har hele tiden vidst, at vi med Christoffer havde fået fat i en fremtidig stjerne, og det glæder os virkelig at se, hvordan han nu for alvor folder sit enorme talent ud i helt nye og lækre rammer.

RADIO spiller for fuld styrke

På RADIO er køkkenchef Patrick Godborg for alvor trådt i karakter og har skabt sin egen personlige og utroligt velsmagende fortolkning af RADIO’s madfilosofi. I Patricks køkken er der velsmag, kant og luksuriøse lækkerier som trøfler og caviar til at støtte op om de danske sæsonråvarer, der stadig indtager hovedrollen på den månedligt skiftende menu. Madanmelder Rasmus Palsgård fra Feinschmeckeren.dk var i 2022 forbi og skrev efterfølgende, at RADIO har ”…nået et niveau, som er en michelinstjerne værdigt – blot til den halve pris.” Gastromand var også forbi og kaldte efterfølgende måltidets niveau ”uhørt til prisen”. De ord er vi enormt stolte af, for det er netop det, der altid har været tanken med RADIO.

Restaurantchef Tim Ottosen har også været med til yderligere at hæve niveauet på vinsiden, hvor RADIO sidste år modtog Star Wine Lists pris for Danmarks ”Best Short List”. Et team af verdens dygtigste sommelierer uddeler prisen til en restaurant med et velkurateret vinkort på under 200 forskellige numre. I 2022 var det RADIO, der løb med sejren, og det er en anerkendelse, vi er særdeles stolte af.


Mod nye mål i 2023

Både Almanak i Operaen og RADIO har i 2022 opnået Det Økologiske Spisemærke i sølv, men vi holder snuden i sporet i 2023, hvor vi blandt andet gør samlet status i vores årlige bæredygtighedsrapport for alle vores restauranter. Én ting er dog sikkert: Vi kommer til yderligere at skærpe vores mål for bæredygtighed i det kommende år – og vi glæder os til arbejdet med dem i det, der forhåbentlig bliver et fantastisk år for jer, for LOCA Restauranter og for resten af den danske restaurationsbranche.
Vi håber, at I vil være med på rejsen.

De kærligste hilsner

Dorte, Merete & resten af LOCA Restauranter

PS. Vi hører som altid meget gerne fra jer vedr. stort og småt - Så skriv endelig direkte til os.

Merete Holst: mho@locagruppen.dk
Dorte Østergaard: dju@locagruppen.dk

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Julen i LOCA Restauranter

JULEN I LOCA RESTAURANTER Det kimer nu til julefest, og vi glæder os meget til en

Følg Med hos LOCA Restauranter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.