Almanak i Operaen er officielt ”Highly Recommended” af internationale madanmeldere

I sidste uge blev årets Opionionated About Dinings (OAD) liste over Europas 150 bedste restauranter offentliggjort. Vi siger TUSINDE TAK til alle jer, der stemte Almanak ind på en plads blandt Europas ”Highly Recommended” restauranter.

Det er endnu ikke et år siden, at vi åbnede Almanak i nyrestaurerede omgivelser på 4 balkon i Københavns spektakulære Operahus. Vi kan derfor slet ikke få armene ned over, at Køkkenchef Christian Hoffmann og Team Almanak nu har fået en plads som ’Highly Recommended’, på OADs anerkendte liste over Europas bedste restauranter i Casual Dining kategorien.

Vi er også kommet i fornemt selskab med så dygtige kollegaer, som Bistro Boheme, Silberbauers Bistro, Schønnemann og mange flere. Vi kunne ikke være mere stolte, taknemmelige og ydmyge.

Vi glæder os til at leve op til tilliden og gerne mere til. Endnu engang TAK til alle der har gjort det muligt.Lidt om OAD

Hvert år udkommer OAD’s liste med 150 toprestauranter i hele Europa i forskellige kategorier, med alt fra Casual Dining til Cheap Eats. Udover top-150 udgiver de i samme omgang, en oversigt over ”Highly Reccomended” og ”Recommended” restauranter i Europa.

OAD-listen består af ”folkets stemme” og adskiller sig fra øvrige restaurantguides, da den er baseret på over hundredetusinde anmeldelser, leveret af mere end 6000 brugere. Ikke alle anmeldelser vejer dog lige tungt, eftersom en algoritme vægter de forskellige stemmer, baseret på antal besøgte restauranter og deres niveau på listen.

Vi håber at se mange flere af jer, til en dejlig madoplevelse på Almanak i Operaen. Book dit bord lige her

 // Hele teamet på Almanak i Operaen, en del af LOCA Restauranter

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Julen i LOCA Restauranter

JULEN I LOCA RESTAURANTER Det kimer nu til julefest, og vi glæder os meget til en

Følg Med hos LOCA Restauranter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.