Nyt frokostkort og skaldyrsfad på Almanak i Operaen
Foråret er kommet og bringer et væld af gode ting med sig. Én af de ting, vi har glædet os til, er igen at kunne spise frokost på Almanak i Operaen. Her kan du fra denne uge igen nyde en frokost med formidabel udsigt over København og smørrebrød i høj klasse.
Smørrebrødskortet byder på vores respektfulde fortolkninger af de store smørrebrødsklassikere –for eksempel røget islandsk laks med røræg, urtemayonnaise, sprød kål og tang, eller vores sprødstegte fiskefilet med karljohan-remoulade og grillet citron. Dertil har vi været i det grønne testkøkken for at udvikle et par nye stykker med det grønne i hovedrollen. Prøv for eksempel stykket med smagsintens rødbedetatar med hytteost, estragon og syltede løg, eller vores svampesalat med sprødstegte og syltede svampe, løg og urter.

Skaldyrsfad med udsigt og sol på næsen
Foråret betyder også et velkommen til vores populære skaldyrsfad, som vi serverer både til frokost og aften fra d. 01. maj. Skaldyrsfadet byder på en rundtur i de flotteste skaldyr fra nordiske farvande, og lige nu frister det med bl.a. østers med hindbærvinaigrette, saltede norske kammuslinger med geranium, grillede danske jomfruhummere i løvstikkesmør, dansk hummer med brunet smør og danske taskekrabbekløer med dild.
Hele herligheden koster 600 kroner per person, og tilsætter man et glas sprøde bobler, lidt solskin og byens bedste udsigt – ja, så behøver man vel egentlig ikke ret meget mere?


Ølmiddag med SPYBREW på GAARDEN
GAARDEN i Hvidovre har fået en fantastisk start. Det har hele tiden været vores intention, at GAARDENs menu og arrangementer skulle bære præg af et nært samarbejde med lokale producenter. Derfor er vi stolte af at kunne byde velkommen til en middag den med brygger Jens Lynge Larsen fra SPYBREW i Hvidovre. Jens kalder selv SPYBREW for et ’nanobryggeri’, som blev til i 2014, efter at han havde ”fjollet rundt som hjemmebrygger i 10 år”. Øllene fra SPYBREW er til gengæld på ingen måde tossede – der er tale om 100 procent håndholdte øl med personlighed, stor smag og brygget med passionen som drivkraft.
Vi glæder os til en hyggelig og uformel langbordsmiddag, hvor Theis og køkkenet disker op med en ølvenlig menu, som Jens krydrer med anekdoter og fortællinger om de seks forskellige øl, vi skal nyde dertil. Prisen for det hele er bare 595,- per kuvert, og du kan se menuen herunder.
MENU
Surdejsbrød med pisket smør
Sprøde kroketter på kuller og muslinger serveret med sauce tartare
Smørdampede hvide asparges med hollandaise, piment d'Espelette og skagenskinke
Coleslaw, smørristet boghvede og karse
Ølbraiseret gris med palmekål, syltede tyttebær og sauce
Flødekartofler, karljohansvampe og Vesterhavsost
Hjertesalat, sennepsdressing, hasselnød og urter