Nyt frokostkort og skaldyrsfad på Almanak i Operaen

Foråret er kommet og bringer et væld af gode ting med sig. Én af de ting, vi har glædet os til, er igen at kunne spise frokost på Almanak i Operaen. Her kan du fra denne uge igen nyde en frokost med formidabel udsigt over København og smørrebrød i høj klasse.

Smørrebrødskortet byder på vores respektfulde fortolkninger af de store smørrebrødsklassikere –for eksempel røget islandsk laks med røræg, urtemayonnaise, sprød kål og tang, eller vores sprødstegte fiskefilet med karljohan-remoulade og grillet citron. Dertil har vi været i det grønne testkøkken for at udvikle et par nye stykker med det grønne i hovedrollen. Prøv for eksempel stykket med smagsintens rødbedetatar med hytteost, estragon og syltede løg, eller vores svampesalat med sprødstegte og syltede svampe, løg og urter.

Almanak i Operaen serverer Smørrebrød på den øverste balkon med udsigt til Amalienborg og Nyhavn

Skaldyrsfad med udsigt og sol på næsen

Foråret betyder også et velkommen til vores populære skaldyrsfad, som vi serverer både til frokost og aften fra d. 01. maj. Skaldyrsfadet byder på en rundtur i de flotteste skaldyr fra nordiske farvande, og lige nu frister det med bl.a. østers med hindbærvinaigrette, saltede norske kammuslinger med geranium, grillede danske jomfruhummere i løvstikkesmør, dansk hummer med brunet smør og danske taskekrabbekløer med dild.

Hele herligheden koster 600 kroner per person, og tilsætter man et glas sprøde bobler, lidt solskin og byens bedste udsigt – ja, så behøver man vel egentlig ikke ret meget mere?

Almanak i Operaen serverer skaldyrsfade med udsigt udover København
Restaurant GAARDEN i hvidovre serverer Spybrew øl

Ølmiddag med SPYBREW på GAARDEN

GAARDEN i Hvidovre har fået en fantastisk start. Det har hele tiden været vores intention, at GAARDENs menu og arrangementer skulle bære præg af et nært samarbejde med lokale producenter. Derfor er vi stolte af at kunne byde velkommen til en middag den med brygger Jens Lynge Larsen fra SPYBREW i Hvidovre. Jens kalder selv SPYBREW for et ’nanobryggeri’, som blev til i 2014, efter at han havde ”fjollet rundt som hjemmebrygger i 10 år”. Øllene fra SPYBREW er til gengæld på ingen måde tossede – der er tale om 100 procent håndholdte øl med personlighed, stor smag og brygget med passionen som drivkraft.

Vi glæder os til en hyggelig og uformel langbordsmiddag, hvor Theis og køkkenet disker op med en ølvenlig menu, som Jens krydrer med anekdoter og fortællinger om de seks forskellige øl, vi skal nyde dertil. Prisen for det hele er bare 595,- per kuvert, og du kan se menuen herunder.

MENU
Surdejsbrød med pisket smør

Sprøde kroketter på kuller og muslinger serveret med sauce tartare

Smørdampede hvide asparges med hollandaise, piment d'Espelette og skagenskinke

Coleslaw, smørristet boghvede og karse

Ølbraiseret gris med palmekål, syltede tyttebær og sauce

Flødekartofler, karljohansvampe og Vesterhavsost

Hjertesalat, sennepsdressing, hasselnød og urter

BOOK BORD HER

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.