Fuld gang i GAARDEN i Hvidovre

Så skete det endelig – i sidste uge kunne vi endelig slå dørene op og byde velkommen til vores første gæster på restaurant GAARDEN i Hvidovres nyåbnede Kulturhus Risbjerggaard.

Social Dining til hele familien med fokus på økologiske råvarer

Vi har glædet os meget, og vi er overvældede over den store interesse og den meget varme velkomst, Hvidovre har vist os. Der er travlhed i køkkenet og fuldt hus i restauranten, og vi har nydt de mange gæsters glade smil, de gode snakke og de konstruktive kommentarer, vi har fået med på vejen i den første åbningsuge. Vi kan roligt sige, at vi glæder os meget til ’livet på GAARDEN’ fremover.

Vores ambition med GAARDEN har været at skabe et hyggeligt og afslappet sted, som skal kunne favne alle kulturhusets gæster, og som skal kunne bruges til alle lejligheder – uanset om det er til kaffe og kage eller en middag med det hele.

Det er samtidig vores store ønske, at GAARDEN skal være noget andet og mere end ’bare’ en restaurant: Vi vil gerne, at GAARDEN bliver et sted, hvor man ’kommer hinanden ved’. Et sted, hvor de lokale fællesskaber kan plejes og styrkes – en form for moderne forsamlingshus, om man vil.

Derfor kommer GAARDEN fremover også til at danne ramme om en masse forskellige arrangementer; for eksempel fællesspisninger, (mad)foredrag og kulturaftener med indblik i og smage fra andre madkulturer.

Vi glæder os enormt meget til at rulle GAARDENs potentiale helt ud, og vi håber, at I vil følge med på rejsen på GAARDENs Facebookside eller Instagram

Restaurant GAARDEN lægger vægt på lokale råvarer

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.