GASTRO Anmelder Kilden's smørrebrød

Vores restauranter får i det hele taget meget positiv opmærksomhed i disse dage. Christian Hoffmann og teamet på KILDEN har fået den bedst tænkelige start, siden vi slog dørene op i Tivoli for to måneder siden. I denne måneds udgave af Gastro uddeler chefredaktør Jesper Uhrup Jensen roser til KILDENs smørrebrød. I anmeldelsen roser han blandt andet vores ”fede, velmarinerede” sild med estragon, vores hønsesalat med skovkylling og den ”smågeniale” persillecreme til vores stegte, røgede svinebryst.

Jesper Uhrup Jensen konkluderer:

”Jeg har aftenkortet til gode, og det glæder jeg mig til. Hvad frokosten angår, så hilser jeg det meget velkomment, at der nu er et moderne alternativ til Tivolis mange andre bud på helt klassisk og også ofte ret banalt smørrebrød.”

Fem stjerner i Børsen, fem stjerner i Jyllands-Posten og denne yderst positive Gastro-anmeldelse er fantastiske rygklap at få, og vi kan kun glæde os over den start, Christian Hoffmann har fået på sit og vores restauranteventyr i Tivoli.

Hvis du er blevet sulten, så tjek KILDENs smørrebrødsmenu her og book dit bord her.

Vi glæder os til at tage imod.

 

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Julen i LOCA Restauranter

JULEN I LOCA RESTAURANTER Det kimer nu til julefest, og vi glæder os meget til en

Følg Med hos LOCA Restauranter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.