GASTRO Anmelder Kilden's smørrebrød

Vores restauranter får i det hele taget meget positiv opmærksomhed i disse dage. Christian Hoffmann og teamet på KILDEN har fået den bedst tænkelige start, siden vi slog dørene op i Tivoli for to måneder siden. I denne måneds udgave af Gastro uddeler chefredaktør Jesper Uhrup Jensen roser til KILDENs smørrebrød. I anmeldelsen roser han blandt andet vores ”fede, velmarinerede” sild med estragon, vores hønsesalat med skovkylling og den ”smågeniale” persillecreme til vores stegte, røgede svinebryst.

Jesper Uhrup Jensen konkluderer:

”Jeg har aftenkortet til gode, og det glæder jeg mig til. Hvad frokosten angår, så hilser jeg det meget velkomment, at der nu er et moderne alternativ til Tivolis mange andre bud på helt klassisk og også ofte ret banalt smørrebrød.”

Fem stjerner i Børsen, fem stjerner i Jyllands-Posten og denne yderst positive Gastro-anmeldelse er fantastiske rygklap at få, og vi kan kun glæde os over den start, Christian Hoffmann har fået på sit og vores restauranteventyr i Tivoli.

Hvis du er blevet sulten, så tjek KILDENs smørrebrødsmenu her og book dit bord her.

Vi glæder os til at tage imod.

 

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.