GASTRO Anmelder Kilden's smørrebrød
Vores restauranter får i det hele taget meget positiv opmærksomhed i disse dage. Christian Hoffmann og teamet på KILDEN har fået den bedst tænkelige start, siden vi slog dørene op i Tivoli for to måneder siden. I denne måneds udgave af Gastro uddeler chefredaktør Jesper Uhrup Jensen roser til KILDENs smørrebrød. I anmeldelsen roser han blandt andet vores ”fede, velmarinerede” sild med estragon, vores hønsesalat med skovkylling og den ”smågeniale” persillecreme til vores stegte, røgede svinebryst.
Jesper Uhrup Jensen konkluderer:
”Jeg har aftenkortet til gode, og det glæder jeg mig til. Hvad frokosten angår, så hilser jeg det meget velkomment, at der nu er et moderne alternativ til Tivolis mange andre bud på helt klassisk og også ofte ret banalt smørrebrød.”
Fem stjerner i Børsen, fem stjerner i Jyllands-Posten og denne yderst positive Gastro-anmeldelse er fantastiske rygklap at få, og vi kan kun glæde os over den start, Christian Hoffmann har fået på sit og vores restauranteventyr i Tivoli.
Hvis du er blevet sulten, så tjek KILDENs smørrebrødsmenu her og book dit bord her.
Vi glæder os til at tage imod.