GOD SOMMER TIL ALLE


Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer

Sol eller regn, kalenderen lyver ikke: Det er sommerferietid, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en fantastisk sommer.

Er du i København de næster uger, bringer vi her en oversigt over, hvornår du kan besøge vores restauranter i løbet af sommeren. KILDEN i Tivoli og Almanak i Operaen holder åbent i hele sommerperioden, og i den anledning har vi sat et par gode sommertilbud på programmet. Læs mere herunder.

KILDEN

På KILDEN glæder teamet sig til den første højsæson i Tivoli, og restauranten holder åbent alle dage hen over sommeren. Følg i øvrigt med i KILDENs spritnye nyhedsbrev, som indeholder en praktisk oversigt over de arrangementer i Tivoli, som med fordel kan kombineres med et godt tilbud på KILDEN. I denne uge introducerer vi bl.a. ’Fredagsbar i Drivhuset’ med happy hour på 2 cocktails + snacks for 200,- fra kl. 15-18. Perfekt som opvarmning til Fredagsrock med Texas.

Af andre fristende muligheder i Kilden når du besøger Tivoli, skal også nævnes vores Onsdag & Lørdagsmenu med 3 retter, 2 glas vin, vand og kaffe til særprisen 600 kr. Oplagt inden OnsdagsJazz eller Lørdagshits på Plænen, som i denne uge er med Danseorkestret. Vejrudsigten lover pt. sol og 22 grader på lørdag! Meld dig til nyhedsbrevet her [LINK]. Og se Christian Hoffmann og KILDENs fristende sommermenu her.

Almanak i Operaen

På Operaens fjerde balkon holder Almanak åbent hele sommeren – og i år står sommeren i Natasjas tegn. Den 12. juli har Operaen premiere på musikforestillingen ’Natasja’, som vækker sangskatten og mindet om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning til live igen. Almanak præsenterer i den forbindelse en helt ny sommermenu – og byder desuden på en gratis forfriskende cocktail til alle billetholdere, der booker bord før eller efter forestillingen. Tilbuddet gælder både frokost og aften.

RADIO

På Frederiksberg har Patrick Godborg og RADIO-teamet sidste dag den 8. juli, inden de vender tilbage med ny energi og ny menu tirsdag den 1. august.

STUDIO

I Carlsberg Byen har team STUDIO sidste dag den 8. juli, men vender tilbage allerede 26. juli 2023. Hvis du har lyst til at blive lidt klogere på køkkenchef Christoffer Sørensen og hans drømme og visioner for STUDIO, kan vi anbefale at smække fødderne op og lytte lidt til podcasten ’Kokken & Gæsten’, hvor Christoffer netop har været gæst. Lyt til den gode samtale med vært Frederik Puch her.

GAARDEN

I Hvidovre går team GAARDEN på velfortjent sommerferie efter den 18. juli og er tilbage igen den 8. august.

Vi ønsker alle en dejlig og solrig sommer

Kærlig hilsen
Merete & Dorte


FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Skyd nytåret ind med LOCA Restauranter

Skyd nytåret ind med LOCA Restauranter Nytåret står snart for døren, og vi er overvældet over

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Følg Med hos LOCA Restauranter

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.