Studio x Almanak skyder nytåret ind i Operaen

Vi har netop åbnet dørene til vores nye Almanak i selveste Operaen, og vi er enormt beærede over, at det er os, der får lov at sætte gastronomisk aftryk på én af Københavns mest ikoniske bygninger.

På årets sidste aften sætter vi streg under åbningen med et helt særligt nytårsarrangement, hvor vi skyder raketten af med det bedste, vi har at byde på:

Nytårsmiddagen på 10 serveringer bliver til i et samspil mellem Almanaks klippefaste køkkenchef Christian Hoffmann og Studios nye køkkenchef Christoffer Sørensen, som har fået en flyvende start med begejstrede anmeldelser og ikke mindst en ’Young Chef Award’, da Guide Michelin for to måneder siden delte hæder ud i Stavanger.

Begge kokke er brandvarme, og på årets sidste aften sætter de blus under en menu, hvor luksusråvarerne kommer til at stråle om kap med Olafur Eliassons glaslysekroner og tre forskellige champagner, hvid bourgogne, barolo og andre europæiske topvine udvalgt af Studios erfarne sommelier Jesper Nielsen. Vi garanterer en unik aften i ét af byens mest ekstraordinære lokaler, hvor du også kan være sikker på den flotteste panoramaudsigt, når nytårsfyrværkeriet lyser byen op. Hertil skåler vi naturligvis i en god champagne, inden vi sender jer mætte og glade ud i byen igen.

Læs menuen herunder, og glæd jer til en nytårsaften i storslåede rammer.

Nytår i Operaen

SnacksAlmanak: Croquette med brisler og andelever & hummer, lardo og æggeblommeStudio: Østers med perler & marmoreret vagtelæg med trøffel

MenuStudio: Kammusling med syltet hyldeblomst, mandler og muslingesauce~Studio: Naturskånsomt fanget torsk med caviar og frikassé
~Almanak: Helleflynder, oksehaler, sauce blanquette og kål~Almanak: Oksemørbrad, svampe, kartoffeltærte og trøffelsauce~Almanak: Osteservering - Lihmskov, jordskokker og hasselnødder~Studio: Gran og honning, havesyre og fåreyoghurt~Petits fours

Pris: 2950,- inkl. vinmenu med otte vine.

Vinmenu

NV - Lelarge Pugeot “Tradition” - Vrigny - champagne

2006 - Heyl zu Herrnsheim “kabinett” - Rheinhessen

2017 - Vincent Girardin - Auxey-Duresses - Bourgogne

2019 - Château de Meursault - Beaune - Bourgogne

2015 - Aurelio Settimo - Barolo

NV - Palmer & Co. “Rosé Solera” - Reims - Champagne

1989 - Moulin Tourchais - Côteaux du Layon - Loire

NV - André Clouet “Grande Réserve” - Bouzy - Champagne

Book bord her

 

Obs. vi tager forbehold for ændringer i menu på dagen.

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

Black Weekend: 25% oveni

BLACK WEEKEND: 25% oveni alle gavekort Nu har du alle tiders mulighed for at sikre julegaven

Julen i LOCA Restauranter

JULEN I LOCA RESTAURANTER Det kimer nu til julefest, og vi glæder os meget til en

Følg Med hos LOCA Restauranter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

STUDIO TOP 1000

LA LISTE


Senest strøg STUDIO sig in på "La Liste", som er en rangliste over verdens 1000 bedste restauranter. La Liste laver ratingen ud fra et sammendrag af ratings i gastronomiske guides, anmeldelser af professionelle i dagblade og magasiner samt online-reviews. De fik en samlet score på 91,5%.