TIVOLI FOOD FESTIVAL: Gratis flaske champagne til KILDENs nye skaldyrsfad

På Kilden i haven

Forårssolen har ramt Tivoli, hvor vores nye restaurant KILDEN har fået en god start i havens fortryllende omgivelser. Senest fik vi 5 stjerner i Børsen for vores mad og vin, og den 1. maj kommer en tilføjelse til menuen, når køkkenchef Christian Hoffmann introducerer KILDENs nye skaldyrsfad. Han har læsset fadet med jomfruhummere, dansk hummer, østers og andre skønne, skånsomt fangede skaldyr fra danske og nordiske farvande, og vi er meget stolte af det. I forbindelse med Tivoli Food Festival fra 13.-21. maj skruet et forårsboblende tilbud sammen til alle vores gæster. Lørdag d. 20.maj og søndag d. 21.maj giver vi en hel flaske champagne fra Robert Barbichon, når du bestiller et skaldyrsfad til to personer à 600 kr. pr. person.

Og vi spiser jer ikke af med en flaske tilfældige bobler: Vores sommelier og restaurantchef Kristina Bengtson har udvalgt en champagne fra Robert Barbichon, som er én af Champagnes endnu relativt få økologisk certificerede producenter. Domænet i underområdet Côte des Bar har været økologisk certificeret siden 2010, og i dag dyrkes markerne biodynamisk. Champagnen ’4 Cépages’ er lavet med sorterne pinot noir, meunier, chardonnay og pinot blanc, og det er en champagne med et rent, bredt og fyldigt udtryk med smag og duft af gule stenfrugter, smør og brioche fra lagringen på egetræsfad og efterfølgende minimum 30 måneders lagring på gærresterne i flasken.

Et virkelig dejligt glas champagne, som smager glimrende for sig selv, men som ikke mindst komplementerer de rene, mineralske og let sødmefulde skaldyr på vores fad helt formidabelt. Kom forbi KILDEN og nyd en herlig forårsdag eller aften med god champagne, skaldyr og sol i den gamle have.

Tilbuddet gælder lørdag d. 20.maj og søndag d. 21.maj Tivoli Food Festival, som løber fra 13.-21. maj. Book bord til skaldyrsfad og champagne her.

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.