DECEMBER NYT FRA LOCA RESTAURANTER


I år er december noget helt særligt: STUDIO er endelig åbnet!

I den forløbne weekend nåede vi én af de store milepæle, da vi endelig kunne åbne dørene til STUDIO nye, lækre lokaler på Ottilia Jacobsens Plads i Carlsberg Byen.

En stor forløsning og kulminationen på et års hårdt arbejde bag kulisserne. Nu står den smukke restaurant endelig klar til gæster, og vi glæder os så meget til at vise vores lille ny frem for jer alle.

Alt det lå et godt stykke væk, da vi på denne tid sidste år begyndte at pakke Almanak, Mission Green og STUDIO ned i flyttekasser og forlod Havnegade.

Styrket ud af krisen

Nok havde to år med covid-19 gjort os fattigere i kroner og ører, men samtidig styrkede oplevelsen paradoksalt nok også vores passion og tro på vores branche, vores restauranter og den vision, vi satte LOCA Gruppen i verden med i 2017. Vi fandt styrken midt i den værste krise, vores branche nogensinde har stået i – og det skyldes ene og alene de mennesker, som, på trods af alverdens modgang, stillede sig bag os og vores vision – og blev stående.

Dengang kunne vi ikke give dem en åbningsdato for en ny restaurant – men vi kunne sige, at vi troede både på dem og på fremtiden, og på, at vi sammen ville kunne flytte bjerge.

Et år efter har vi nu flyttet det første bjerg sammen – hele vejen fra København K til Carlsberg Byen.

Flere milepæle i støbeskeen

STUDIO i Carlsberg Byen er uden tvivl LOCA’s største økonomiske satsning. Men med Christoffer Sørensen som vores partner og kaptajn ved vi, at vi kommer til at gøre os gældende blandt de allerbedste restauranter i landet. Og vi vil gøre det med bæredygtig drift på alle parametre – også økonomisk. Med et fantastisk team STUDIO i ryggen vil vi vise, at det kan betale sig at bedrive gastronomi, også på topplan.

STUDIO er den første milepæl, siden vi pakkede flyttekasserne ned. Vi garanterer dog, at den ikke bliver den sidste. Vi er kun lige begyndt, og vi har meget i støbeskeen, som vi glæder os til at fortælle mere om i de kommende måneder.

Men lige nu retter vi det meste af vores opmærksomhed mod de fantastiske nye omgivelser i Carlsberg Byen og de sindssygt dygtige mennesker, som skabte alt ud af intet. Ikke mindst team STUDIO: Christoffer, Jesper, Steven, Lyngse, Marius, Joachim og Rasmus, som nu står klar til at give alle gæster en helt fantastisk og livsbekræftende oplevelse i formidable rammer.

Ny topanmeldelse af RADIO.

”… maden på Radio er på et niveau, der andre steder i verden kunne udløse en stjerne i den gode, gamle bildæk-guide.” Sådan skriver Gastromand, som for nylig aflagde RADIO et besøg. I deres begejstrede og veloplagte anmeldelse konkluderer Gastromand, at ”Restaurant Radio leverer velsmagende, nærmest pletløs, bæredygtig, kvalitetsgastronomi på et niveau, man har svært ved at forestille sig muligt til prisen; råvarer, køkkenindsats, kompleksitet og det smilende serviceniveau på gulvet taget i betragtning.”

Det er ord, der fylder både os og holdet på RADIO med stolthed, for de rammer ned i lige præcis det, vi forsøger at skabe på RADIO hver eneste dag: Sæsonfokuseret gastronomi med øje på håndværk, smag og råvarer – til en pris, der også er spiselig en helt almindelig tirsdag aften.

West Side Story med ny menu

- og få pladser resten af måneden

Vi har rygende travlt på Almanak i Operaen, hvor vores nye menu i denne måned byder på et elegant strejf af julens krydderier og kraftige smage. Vi har få pladser tilbage resten af måneden til menuen inden Operaens fantastiske opsætning af West Side Story. Kan du ikke få bord på din ønskede dato, kan vi anbefale vores spisebar på 3. balkon, hvor du kan nyde udsigten med et glas vin, lidt dansk charcuteri, et stykke ost og en bid brød før eller efter forestillingen.

December Menu
Dansk koldrøget laks med rødbeder, peberrod, solbær & dild
Terrine af hvidkål og velfærdsgris, løgmayonnaise & syltede løg
Stegt gråandebryst med honning, karamelliseret selleripuré, kål, sauce på varme krydderier
& brunede kartofler
Røget Vesterhavsost, persillerødder, syltede nødder & sprød malt
Krydderkage med saltet karamel & kardemomme-is

Sidste udkald for nytårsfest på STUDIO og Almanak i Operaen

Vil du fejre årets sidste aften med topgastronomi fra Carlsberg Byens nyeste tilflyttere på restaurant STUDIO? Eller foretrækker du at se tingene lidt fra oven – for eksempel fra Almanak på Operaens fjerde balkon? Så skal du ikke vente for længe: begge restauranter melder lige nu om få pladser til årets sidste aften, som begge steder bliver et brag af mad og vin og stemning.


Julen på tværs af LOCA Restauranter

Tilbage er blot at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Vi håber at få lov at byde velkommen i vores restauranter, inden højtiden melder sig. STUDIO og RADIO holder lukket mellem jul og nytår, mens Almanak i Operaen starter op igen den 27. december.

STUDIO: holder juleferie fra og med fredag d. 23. december og åbner igen 4. januar.

RADIO: holder juleferie fra og med fredag d. 23. december og åbner igen 5. januar

Almanak i Operaen: holder juleferie fra og med fredag d. 23. december og åbner igen d. 27. december.

De kærligste julehilsner fra
Merete, Dorte og alle i LOCA Restauranter

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.