To nye restauranter og en kage

Det er blevet vinter, og ved siden af de kolde og korte dage, er denne årstid for de fleste restauratører generelt bare lidt for stille og grå, men heldigvis er der ingen regel uden undtagelse.

Tusind TAK til Carlsberg Byen

STUDIO er efter åbningen i december ved at finde sig til rette i de nye omgivelser, og ikke mindst i Carlsberg Byen, hvor Christoffer og Co. har fået en helt fantastisk velkomst og opbakning fra naboer, genboer og nærområdet generelt. Det varmer om hjertet, og herfra skal lyde en stor TAK fra os alle.

Teamet på Restauranten i Carlsberg byen i København

Vores nye Operakage

Almanak i Operaen har haft forrygende travlt. Den 8. januar fik vi med et meget kyndigt dommerpanel fundet Københavns nye Operakage, som man efterfølgende har kunne smage på fuldt bookede "Særlige Søndage"

Vi lover derfor også at kagen kommer stærkt tilbage på kortet, hvilket vi vil glæde os til at fortælle meget mere om i næste månedsbrev.

Indtil da kan du læse mere om Københavns nye Opera kage her

Vi åbner ny restaurant i Hvidovre

Månedens største nyhed, er dog nyheden om en ny restaurant til vores lille Restaurant-familie.

Vi føler os utrolig privilegerede når vi hermed kan videregive, hvad der for os er en stor og dejlig nyhed. Den 22. februar slår nemlig vi dørene op til restaurant GAARDEN i Hvidovres nye kulturhus. Kulturhuset Risbjerggaard åbnede i september efter gennemgribende renovering, og vi er meget stolte over, at vi med GAARDEN har fået lov til at blive en del af livet i og omkring Hvidovre.

Det bliver vores opgave at sætte smag på huset, og det glæder vi os virkelig til. Vores mål med GAARDEN er ikke at skabe en ny restaurant i klassisk forstand, men snarere et hyggeligt og moderne ’Restaurant-forsamlingshus’. GAARDEN skal være et sted man har lyst til at mødes med vennerne, gå på date med kæresten eller tage børnene med hen i en travl hverdag - Og så ellers bare hygge sig med god mad og drikke. Eksempelvis GAARDENs ’Social Dining’-menu, hvor 8 serveringer deles af hele bordet. Menuen byder på god og gedigen mad med masser af smag – tilberedt af sæsonens bedste danske råvarer.

GAARDEN skal være stedet, hvor man kan droppe ind til en kop kaffe og et stykke kage, en fadøl efter fyraften eller en hyggelig middag med det hele. Samtidig bliver GAARDEN også en oplagt ramme om eksempelvis runde fødselsdage og andre festligheder.

Fra den 22. februar er køkkenet åbent tirsdag til lørdag fra kl. 17.00, og senere vil vi udvide med et frokostkort. Vi åbner dog allerede nu restauranten fra kl. 12.00, så man dagen igennem kan nyde snacks, god kaffe, skønne kager og andre søde sager.

CEO Merete Holst udarbejder planen for GAARDEN Med Simon Nykjær fra Hvidovre kommune
Social Dining med gastronomisk bæredygtighed

I køkkenet har vi indsat Thomas Parry, som er vores gastronomiske udvikler i LOCA Gruppen. I 2018 vandt han TV2’s ’Sukkertoppen’, og derudover har han som dessertkok været ansat på en række af verdens bedste restauranter.

På GAARDEN har Thomas dog haft sit fokus på næsten alt andet end 'Fine Dining' og hvide duge på bordenen. GAARDEN skal nemlig kunne noget andet. Det skal være stedet man har lyst til at tage børnene med hen på en tirsdag, men vennerne i byen på en fredag aften og hele familien på en lørdag.

Vores ønske er at GAARDEN kan blive et samlingspunkt på tværs af generationer, og det vil være fantastisk, hvis restauranten kan støtte op om de stærke fællesskaber, der allerede kendetegner Hvidovre. Det håber vi, og derfor kommer vi også til at fylde GAARDENs stuer med en masse spændende arrangementer: Langbordsmiddage, foredrag og spændende madaftener med indtryk og stemning fra vidt forskellige madkulturer.

Parry har haft travlt med at udvikle en lang række nye sæsonretter til GAARDENs første menu. Den byder blandt andet på citronstegt kylling, velfærdsgris med brunet smør, høbagt knoldselleri med hollandaise og burrata med glaserede beder.

Prøv GAARDEN til særlig åbningspris

Fra den 22. og 2 uger frem vil det være muligt at afprøve GAARDENs ’Social Dining’-menu med 8 skønne serveringer til særprisen 295,- (normalt 395,-)

Se hele GAARDENs menu her. Vi håber I kan lide det.

Vi glæder os virkelig til at komme i gang, og håber at se jer alle i Hvidovre

Forret på à la carte i Hvidovre
Social Dining menu i Hvidovre
Restaurant GAARDEN Bæredygtig gastronomi med lokale danske råvarer

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.