Sløret løftes for ny restaurant

Velkommen til KILDEN I HAVEN

- Velkommen til vores nye restaurant i Tivoli!

Når Tivoli slår dørene op for sommersæsonen den 31. marts 2023, bliver det nemlig med en ny LOCA-restaurant på menuen.

Med Restaurant KILDEN I HAVEN ønsker vi at give Tivolis gæster en sæsonfokuseret restaurantoplevelse, der kombinerer dansk højkvalitetsbistro med den helt særlige Tivoli-stemning og hygge. KILDENs køkkenchef bliver Christian Hoffmann, som mange af jer vil kende fra hans tid på Almanak. Siden vi forlod The Standard på Havnegade, har vi sammen med Christian ledt efter et sted, hvor vi kunne folde vores fælles drøm om en dansk sæsonbistro i topklasse helt ud. Det har vi nu fundet i Tivoli, hvor Christian og hans team kommer til at slå sig løs i de smukke lokaler, som tidligere husede Gemyse. Her slanger og snor de mange grønne vækster sig og skaber en magisk stemning både ude og inde.

Dansk sæsonsmag og byens bedste smørrebrød

KILDENs aftenkort kan bedst beskrives som en hyldest til Danmark og sæsonerne, med smage og råvarer der er hentet langs de danske kyster og i markens muld. Det er vores ambition, at KILDEN bliver en restaurant, hvor kærligheden til de skiftende sæsoner skal kunne smages og ses på tallerkenerne. KILDEN er dog ikke en dogmatisk nordisk restaurant, så vi kommer også til at hente fantastiske råvarer som trøfler, kammuslinger og caviar hos vores ’naboer’, når det giver mening.

På KILDEN kommer Christian samtidig til at udleve sin ambition om at blive én af byens bedste på smørrebrød. Almanak blev for et par år siden nummer 12, da Børsens madanmelder og smørrebrødsguru Ole Troelsø listede landets 50 bedste smørrebrødsrestauranter, men med KILDEN vil vi gøre et ydmygt forsøg på, at kravle endnu højere op.

Vi går målrettet efter et økologisk sølvmærke, og KILDEN vil desuden blive delvist forsynet af restaurantens grønne have, som passes og plejes året igennem af vores tilknyttede Tivolis Have-Scenografisk koordinator, Elsebeth Palsgaard-Jensen.

I restauranten er det med stolthed, vi har fået Kristina Bengtson med ombord, som Restaurantchef og sommelier, og Kristina vil stå for et varieret vinkort sammensat af både naturvine og de bedste klassiske vine, Europa har at byde på. Kristina har erfaring fra både Kong Hans Kælder og Geranium, og vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen i LOCA Familien.
I kan allerede nu se menuerne og læse meget mere på deres kanaler.

FLERE NYHEDER FRA LOCA Restauranter

God sommer til alle

GOD SOMMER TIL ALLE Sommertilbud i Tivoli og Operaen, samt sommerferiedatoer Sol eller regn, kalenderen lyver

OAD rangerer STUDIO til 78. top restaurant

STUDIO ÅRETS RESTAURANT STUDIO er i år nomineret til Årets Restaurant 2023 i Den Danske Spiseguide,

Følg Med hos LOCA Restauranter

Opinionated About Dining rangerer STUDIO


d. 12 juni offentliggjorde den anerkendte rangliste Opinionated About Dining (OAD) deres årlige top-100 over Europas bedste restauranter– og vi er helt vildt stolte af, at STUDIO er kommet ind på ranglisten som nummer 78.